Tuntikirja.fi asiakastiedote 21.6.2018

By 21.6.2018Yleinen

Arvoisa Tuntikirja.fi –palvelun käyttäjä,

Tässä tiedotteessa kerromme Tuntikirja.fi-palvelun ja Net Weight Oy:n muutoksista. Kirje sisältää palvelun käyttöehtoihin, palvelutasoihin ja laskutukseen liittyviä tärkeitä tietoja.

TAUSTAA

  • Net Weight Oy on ostanut ebrand Suomi Oy:n osakekannan ja muuttanut nimensä Ebrand Group Oy:ksi. Yrityskaupan yhteydessä olemme tehneet muutoksia palvelukonsepteihimme. Osana muutoksia olemme täsmentäneet myös Tuntikirja.fi –palvelumme palvelutasoja, hinnoittelua ja käyttöehtoja.
  • Viimeisen vuoden aikana olemme kohdentaneet kehitystyötä käyttäjien eniten toivomiin ja oleellisimmiksi koettuihin ominaisuuksiin. Kehitystyötä jatketaan, mutta kaikki aiemmat kehitysputkessa olleet ominaisuudet eivät toistaiseksi ole tarjolla. Käytössänne olevat palvelut pysyvät jatkossakin pitkälti ennallaan!
  • Toukokuussa voimaan astunut uusi EU:n tietosuoja-asetus on huomioitu muutoksen yhteydessä. Siksi muutamme myös palvelutasoja ja hinnoittelua. Muutosvaiheessa emme ole laskuttaneet uusia asiakkaita palvelun käytöstä.
  • Tuntikirja.fi on jatkossakin kehittyvä palvelu uuden palvelutasoajattelun pohjalta.

 

MUUTOKSET Tuntikirja.fi –palvelun palvelutasoihin ja hinnoitteluun:

Muutokset astuvat voimaan 1.8.2018 alkaen.

  • Jatkossa keskitymme Tuntikirja.fi-palvelun ydinominaisuuksiin, eli työtuntien helppoon kirjaamiseen ja selkeään raportointiin. Erilliset palvelutasot poistuvat ja kaikille käyttäjäyrityksille tarjotaan samat toiminnot palvelussa, käyttäjämääräperusteiseen, edulliseen vuosihintaan.
  • Hinnoittelu toteutetaan vuosihinnoitteluna tuntien kirjaajien lukumäärän mukaan. Kirjaajien lukumäärä tarkastetaan sopimuskauden uudistuessa, vuosihinta muodostuu tämän mukaan.
  • Uusi hinta on jatkossa kaikille asiakasyrityksillemme 5 eur/kk/käyttäjä alkaen ensimmäisestä käyttäjästä.
  • Käyttäjiltä peritään uuden palvelutason mukainen maksu alkaen elokuun 2018 käytöstä. Vuosimaksu laskutetaan yhdessä erässä.
  • Tuntikirja.fi-sivusto pyytää seuraavan kirjautumisenne yhteydessä lukemaan ja hyväksymään käyttöehdot ja tietosuoja-asetuksen mukaiset asiakirjat.

 

Mikäli ette halua jatkaa tai aloittaa Tuntikirja.fi:n käyttöä uusin ehdoin, ilmoittakaa siitä sähköpostilla 1.8.2018 mennessä osoitteeseen tuki@tuntikirja.fi

Kiitämme Tuntikirja.fi:n käytöstä tähän saakka ja toivomme yhteistyön jatkuvan!

Tuntikirjan asiakastuki palvelee jatkossa sähköpostitse osoitteessa tuki@tuntikirja.fi

Lisätietoja uuden palvelutasomallin mukaisista palveluista sivuillamme www.tuntikirja.fi

Yrityskaupan myötä palvelumme ovat laajentuneet tuntikirjan lisäksi kattaviin verkkopalvelu ja somemarkkinoinnin ratkaisuihin. Lisätietoja palveluistamme osoitteessa www.ebrand.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta tai tarvitset apua yrityksesi verkkopalveluiden kehittämiseen ja toteuttamiseen älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!