Ruska alkaa vähitellen vaihtua talvipakkasen ensi puraisuiksi. Sadetta ja pimeyttä on luvassa. Sillä välin meillä kuitenkin keskitytään ihan muuhun kuin kelien päivittelemiseen. Syyskuussa mukaan remmiin tuli jälleen uusi tekijä ja nyt meitä on jo viisi aktiivisesti työskentelevää sekä yksi reserviläinen. Huhtikuussahan viimeksi aloitti kaksi työntekijää.

Viime vuodet on tehty enimmäkseen asiakasprojekteja radiohiljaisuuden vallitessa, mutta nyt on sen verran positiivista pöhinää että on syytä oikein kirjoittaa aiheesta. Asiakastöiden parissa jatketaan toki edelleen, mutta lisäksi pian lähitulevaisuudessa lanseerataan Tuntikirja.fi -palvelumme uusi versio. Vaikka palvelu on ollut käytössä jo pari vuotta, niin koko ajan tiety hiomattomuus on meitä vaivanut. Nyt päätimme vihdoin laittaa kerralla kuntoon ulkoasuun, käytettävyyteen ja toimivuuteen liittyvät asiat ja samalla aloittaa palvelun huomattavasti aiempaa määrätietoisemman myynnin ja markkinoinnin. Uskomme vahvasti että meillä on tuloillaan maailman paras työajankirjausjärjestelmä ja haluamme tuoda sen kaikkien tykö – sen on jokainen mahdollisista asiakkaistamme ja heidän työaikaa kirjaavista työntekijöistään ansainnut. Jos työajan kirjaaminen itsessään käy työstä, jokin on pielessä. Meillä on vaihtoehto. Siitä kerromme lisää myöhemmin.

Samassa yhteydessä oli luontevaa laittaa kokonaan uusiksi omat nettisivummekin, jotka kieltämättä olivat jääneet ajastaan jälkeen ulkoasun sekä sisällön puolesta. Toivottavasti tykkäätte uusista ja upeista sivuista. Kiitos varsinkin Jukalle.

Kunhan saadaan vielä käyntikortit ja mainosmateriaalit päivitettyä ja painatettua niin olemmekin täydessä iskussa ja valmiina valloittamaan Suomen. Aluksi. Eikä meitä estä mikään myrsky tahi pakkanen, ei lumi eikä pimeys.

Terveisin, Anton

Jätä viesti