Luo Tuntikirja.fi -käyttäjätili
Tällä sivulla asetat käyttäjätilisi perustiedot sekä -asetukset. Määritä työntekijöiden, asiakkaiden ja projektien määrät. Voit lisätä, poistaa ja muokata näitä myöhemminkin koska tahansa. Tässä voit luoda valmiiksi joukon tyhjiä aihioita, joiden tiedot täytät myöhemmin. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen tutustumisjakso, joka ei sido mihinkään. Tutustumisjakson jälkeen tilaus tehdään vuodeksi kerrallaan maksamalla 5€/kk/käyttäjä maksu vuodeksi tai sopimuksen mukaan.
Käyttäjätilin tiedot (pääkäyttäjä)

Käyttäjänimen on oltava vähintään 5 merkkiä pitkiä. Nimi ei saa sisältää erikoismerkkejä tai ääkkösiä (å,ä,ö). Salasanassa pitää olla vähintään yksi pieni kirjain, iso kirjain sekä numero, ja salasanan tulee olla vähintään kuusi merkkiä pitkä. Salasanassa voi käyttää erikoismerkkejä.

Omat tietosi:
Yrityksen perustiedot
Asiakkaiden, projektien ja työntekijoiden määrät

Voit syöttää tähän asiakkaiden sekä työntekijöiden lukumäärät, jolloin Tuntikirja.fi luo automaattisesti tyhjät aihiot sekä tuntikirjaajien käyttäjätunnukset. Yksityiskohtaiset tiedot voi täyttää myöhemmin. Jokaiselle asiakkaalle voit luoda projekteja tuntien kohdennettua kirjaamista varten eri töihin, kustannuspaikkoihin jne. Projekteja asiakasta kohden on oltava ainakin yksi tuntien kirjaamiseksi. Jokaiselle luodulle työntekijälle annetaan tässä vaiheessa tuntikirjausoikeudet kaikkiin projekteihin. Oikeuksia voi rajata myöhemmin palvelussa. Ylimääräiset kirjaajatilit, asiakkaat tai projektit eivät aiheuta kustannuksia ja niitä voi poistaa tai hyödyntää myöhemmin.

Toimitusehdot ja tilaus